Kom in de kas 2016

Schuit

Het landelijke evenement Kom in de Kas wordt in 2016 voor 39e keer gehouden en wel op zaterdag 2 april en zondag 3april. Bedrijven in het gebied Middenzwet in Wateringen zetten dan hun deuren open voor het grote publiek. Er zal weer een grote diversiteit aan gewassen te zien zijn.

Met veel enthousiasme en met medewerking aan dit evenement toegezegd door de kwekers en medewerkers gaan we er weer een feest van maken. Zij zullen deze dagen voorlichting aan het publiek geven hoe er op een verantwoorde manier producten gekweekt worden van een hoge kwaliteit.

De moderne kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, zullen de bezoekers tonen wat de Nederlandse Glastuinbouw presteert, waarbij gezondheid, duurzaamheid en vernieuwing belangrijke thema’s zijn. Een gebied met veel variatie en mogelijkheden.

Kom in de Kas wordt door verschillende regio’s in Nederland georganiseerd. Het thema van Kom in de Kas 2016 is: Tuinbouw is boeiend.

In 2015 bezochten in de regio Westland ruim 30.000 mensen deze open dagen.

Binnenkort kunt u op deze site meer informatie verwachten over de deelnemende bedrijven.