Wij kijken terug op een geweldige editie van Kom in de Kas aan de Broekpolderlaan-Zwethlaan te Honselersdijk op 7 en 8 april 2018. Grote dank en respect voor de ondernemers, die dit jaar bereid waren hun deuren open te zetten voor het grote publiek. Bergen werk zijn er verzet om dit ook mogelijk te maken.

Ook dank aan de gewaswerkgroepen en standhouders voor hun presentaties in de bedrijven. Samen hebben we een compleet beeld neer kunnen zetten van wat er door de glastuinbouw word geproduceerd en gepresteerd. Het publiek heeft ervan genoten!

Dank ook aan de speciale deelnemers, die aan een extra sfeer hebben bijgedragen. Het Museon, die actief met kinderen aan de slag ging, Grow Wizz Kid, scouting Kwintsheul voor de schminck, clown Jerry, Rabobank Westland met een sportspel, Marja Ouwerling met kunst en Toussaint voor de catering.

En dan ook uiteraard de vele sponsoren, die Kom in de Kas een warm hart toe dragen. Zonder hun bijdrage kunnen wij zo’n mooi en compleet evenement niet organiseren.

Als laatste willen wij de vele vrijwilligers bedanken, die actief geholpen hebben voor, tijdens en ook na het weekend. Jullie zijn de basis waar wij op steunen, toppers!

Wilt u nog even nagenieten van het weekend? Klik dan op deze link voor de foto impressie.