Waar?

Kom in de Kas zal in de regio Westland zal in 2018 plaats vinden op 7 en 8 april in Honselersdijk. 

Tuinbouwbedrijf Kees Stijger B.V.

Harvest Special (ons product) http://www.harvestspecials.nl/nl

Harvest House (telersvereniging) http://www.harvesthouse.nl/nl

Tuinbouwbedrijf Kees Stijger BV is een modern familie bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen, sorteren en verpakken van gele en oranje trostomaten. 

De gele en oranje trostomaten zijn niet alleen onderscheidend door hun uiterlijk, maar ook door de volle, lekkere smaak. “Deze tomaten zijn vooral bijzonder door hun kleur. Naast het onderscheid op smaak, zijn deze tomaten een verrassende kleurmaker in verschillende gerechten.” In het rijpingsproces is de tomaat eerst groen, daarna kleurt de vrucht al snel geel of oranje. Wanneer de trostomaten volledig geel of oranje zijn, is de tros rijp om te worden geknipt.

Wij streven ernaar een product te leveren, wat op een duurzame en milieuvriendelijke manier geteeld wordt, waarmee we optimaal tegemoet komen aan de wens van onze klanten én de uiteindelijke consument. Dit houdt in dat we vers consumeerbare, veilige en gezonde producten leverenVoor onze afnemers zijn wij BRC, GlobalGapp, HACCP en MVO gecertificeerd.

Ons motto is: "u vraagt ... wij draaien". Hiermee bedoelen we dat wij ons product klantgericht afleveren. Of het nu gaat om 1 collie of een pallet verpakte tomaten, wij maken het. In de ochtend worden de tomaten geoogst waarna ze dezelfde dag verwerkt worden en de keten ingaan.

Wij zijn een modern tuinbouwbedrijf en telen met een gesloten systeem op teeltgoten. Door hergebruik van het water, dat we zelf via HD-UV ontsmetten, kunnen we meststoffen besparen. Wij produceren maximaal biologisch met inzet van natuurlijke vijanden. Ook maken wij gebruik van de warmte en CO2 van onze eigen WKK, De elektriciteit wordt teruggeleverd aan het net. Onze reststromen, groen, plastic en papier/karton, worden apart gerecycled. Eind 2018 gaan wij gebruik maken van de Trias-aardwarmte.

Het gaat hem niet alleen maar om innovaties. “We proberen ook zo duurzaam mogelijk te telen. Bijvoorbeeld door zo economisch mogelijk met energie om te gaan. Mijn visie is dat we zuinig moeten omgaan met de dingen die we van de aarde hebben gekregen.”

Aanvullende informatie

  • Bedrijfsnaam: Tuinbouwbedrijf Kees Stijger B.V.
  • Ondernemers: 1
  • Adres: Zwethlaan 4
  • Postcode / woonplaats: 2675LB Honselersdijk
  • Oppervlakte: 25.000m2
  • Teelt(en): Gele en oranje en rode trostomaten
  • Medewerkers: 3 vast + uitzendbureau

Zoeken

Twitter updates