Waar?

Kom in de Kas zal in de regio Westland zal in 2018 plaats vinden op 7 en 8 april in Honselersdijk. 

Greenco

Greenco is dé specialist op gebied van teelt, verpakking en marketing van snackgroenten. Het begon ooit met de twee uitvinders van het snacktomaatje. Tegenwoordig helpt Greenco samen met meer dan 500 medewerkers, mensen op een leuke en makkelijke manier de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten te eten. Met behulp van plantaardige natuurlijke ingrediënten, zetten wij onze passie en innovatie in, om een maatschappelijk verantwoorde bijdrage te leveren aan volwaardige, gezonde voeding en een bewuste levensstijl.

Greenco heeft vijf eigenaren, die allen van oorsprong tomatentelers zijn. Gezamenlijk specialiseerden zij zich in de productie, verpakking en marketing van snackgroenten. Op geheel eigen wijze zet Greenco snackgroenteconcepten in de markt die worden gewaardeerd. In 2017 heeft Greenco de Tomato Inspiration Award gewonnen voor haar innovatievermogen en marketingkracht. 

Over Tommies

Tommies is de trots van Greenco. Tommies is elke dag bezig om te bewijzen dat gezond snacken bestaat en heel lekker kan zijn. Dankzij de snackgroenten is iedereen op vrolijke wijze in staat om een gezonde levensstijl na te streven. Om dit te realiseren zetten we alles op alles om de meest smaakvolle en kwalitatieve mini groentes te kweken en te telen. Dat is niet alleen te proeven, dat zie je ook aan de innovaties en product- en verpakkingsontwikkelingen waarin Tommies voorloper is. Dat is Tommies aan z’n stand verplicht, want 15 jaar geleden introduceerden we als eerste de snacktomaat in Nederland.

Aanvullende informatie

Meer in deze categorie: « Villa Curcuma Kwekerij De Barreveld »

Zoeken

Twitter updates