Fotowedstrijd 2019

Doe mee met onze smartphone fotowedstrijd “WESTLAND” in het kader van het 50 jarig jubileum van Fotoclub DFG ‘s Gravenzande. Maak met je smartphone een mooie foto van of over het Westland. Misschien wordt jij dan wel de winnaar en ontvang je een waardebon van € 100,- en mag je meedoen aan een workshop/lezing over fotograferen met je mobiel!

Deelnamevoorwaarden: * iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen, behalve professionele fotografen en leden van DFG * maximaal 2 foto’s in Jpeg formaat * mail je foto’s via we-transfer naar ypkoene@kpnmail.nl onder vermelding van “Westland 2019” * uiterste inzend datum 1 augustus 2019 * een jury zal de inzendingen beoordelen en 10 foto’s selecteren * deze foto’s worden op groot formaat afgedrukt en na de wedstrijd overhandigd aan de makers * tijdens ons jubileum-event op 12 oktober a.s. zal de winnaar bekend worden gemaakt * tevens zullen alle genomineerden worden uitgenodigd voor een lezing/workshop over fotograferen met de smartphone * de inzender van de winnende foto ontvangt een waardebon van 100 euro * DFG en Kom in de Kas mogen de foto’s gebruiken in het kader van deze wedstrijd met naamsvermelding * inzender geeft aan de maker te zijn van de foto * DFG behoudt zich het recht voor foto’s uit te sluiten van deelname wegens bezwaarlijke of ongepaste inhoud * inzender dient rekening te houden met het privacy regelement conform de AVG * derden hebben niet het recht foto’s te verhandelen en/of voor financiële doeleinden te gebruiken * DFG aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust * discussie over de uitslag is niet mogelijk.

Heb je plezier in fotograferen kom dan eens geheel vrijblijvend naar een clubavond van DFG. Je bent van harte welkom. Locatie: Zandeveldplein 26, ‘s-Gravenzande; ingang aan achterzijde van de bibliotheek (Zandeveldweg ). Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur. (www.fotoclubdfg.nl)