Bezoekersinformatie 2018

Openingstijden:

Zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur.    

Zondag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur.

TIP: Op zaterdag is de openingstijd ruimer en is het iets minder druk. Overweeg uw bezoek eens op zaterdag.

Kom in de Kas vindt in het Westland plaats aan de Zwethlaan-Broekpolderlaan te Honselersdijk, waar 14 bedrijven hun deuren openen.

Vanaf bloemenveiling Royal FloraHolland rijden gratis pendelbussen naar het Kom in de Kas gebied en ook weer terug. De eerste bussen vertrekken vanaf 9.45 uur richting het gebied. Op het terrein van  bloemenveiling Royal FloraHolland staan bewegwijzeringsborden die u naar de parkeerplaatsen leiden. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Bent u minder valide, meldt het dan bij de verkeersregelaar op het terrein van Royal FloraHolland. Ook nabij het gebied zijn beperkt invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. De bedrijven zijn ook met een rolstoel goed te bezoeken. Bij de opstapplaats van de pendelbussen wordt u verzocht de aanwijzingen van de Westland Lady op te volgen.  Zo wordt  u als bezoeker  van Kom in de Kas zo optimaal mogelijk geholpen. De pendelbussen rijden alleen  heen en weer tussen het Kom in de Kas gebied en bloemenveiling Royal FloraHolland voor de bezoekers die de auto parkeren op het parkeerdak aldaar. Royal FloraHolland is ook bereikbaar met openbaar vervoer, Veolia lijn 30 – halte Royal FloraHolland of lijn 36 – halte Strijplaan .

Overige bezoekers worden geadviseerd om per fiets naar het Kom in de Kas gebied te komen. Zwethlaan-Broekpolderlaan is ingericht als wandelgebied en niet toegankelijk voor auto’s en scooters.  De afstand binnen het wandelgebied is ongeveer 3 kilometer. Daar komen de te bezoeken bedrijven nog bij. Het gebruik van buggy’s en fietsen wordt zeker aangeraden. U wordt geadviseerd om bij het eerste bedrijf, Villa Curcuma, Broekpolderlaan 90 te beginnen. U wandelt/fietst dan met de bezoekersstroom mee en ontvangt daar de wandelfolder. Bij ieder bedrijf is gelegenheid uw fiets te stallen. Fietsers in het wandelgebied  worden verzocht zich aan te passen aan de voetgangers en gebruik te maken van de fietsenstallingen. Bij het laatste bedrijf, Greenco, Middelbroekweg 130 bent u dan in de gelegenheid bij de verkoop producten aan te schaffen, die u bent tegengekomen.

TIP: download de plattegrond van het Kom in de Kas gebied vanaf deze website.

Om  het verkeer in goede banen te leiden rondom het wandelgebied, volgt u a.u.b.  de aanwijzingen van de verkeersregelaars en houdt u zich aan de inrijd- en parkeerverboden. Politie Haaglanden zal streng controleren op deze verboden rond het Kom in de Kas gebied.

Gevonden voorwerpen kunnen ingeleverd en opgehaald worden bij de Verkoopstand in het laatste bedrijf.

U wordt verzocht geen honden mee te nemen naar het wandelgebied.

Blijft u ons volgen op www.komindekaswestland.nl voor de laatste informatie.

Zoeken

Twitter updates